Renovatie & onderhoud van natuurstenen vloeren

Slijtage

Een marmeren vloer is dagelijks onderhevig aan slijtage. In de zachte, uit kalk opgebouwde natuursteen, kunnen gemakkelijk krassen en doffe plekken ontstaan door bijvoorbeeld zand en ander vuil onder schoenen. Deze beschadigingen kunnen niet worden weggewerkt met gewone huishoudelijke middelen.

 

 

Behandeling

Verstappen kan deze vloeren succesvol behandelen door gebruik te maken van speciale polijstpoeders en geavanceerde machines. Waslagen en cementsluier worden verwijderd, beschadigingen hersteld en ongelijk liggende tegels en voegen vlak gemaakt. Het marmer kan worden gepolijst tot de gewenste mate van glans is verkregen. Tenslotte wordt de vloer gekristalliseerd en geïmpregneerd waardoor deze water- en vuilafstotend wordt.

 

 

Resultaat

Het eindresultaat is een strakke marmeren vloer, blinkend als een spiegel of met een mooie zijdeglans, fris van kleur en gemakkelijk in onderhoud. Het dweilwater blijft niet meer achter in de voegen en uw vloer is weer als nieuw. U krijgt van Verstappen ook een onderhoudsadvies waardoor u weer jarenlang plezier kunt beleven aan uw vloer.